sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kuuma rakkaus

Nyt antaa tulla vaikka ensilumen! Päivän hellelukemia hipovasta lämpötilasta päätellen ei tule mutta jos tulis niin siinähän tulis.

Mökin edesmenneen Koo-rouvan täysin palvellut Högforssi sai passituksen pihalle. Ei siitä enää oikein järkevästi toimivaa tointunut mutta uuden mahdollisuuden se vielä saakoon kesäkeittiössä. (Sitten jonain kauniina päivänä).

Ihan ekat hiet saatiin pintaan vanhaa liettä pois puntatessa. Kakkosneloset jalaksina se viimein neljän ihmisen voimin lipui pihalle. Ja voin sanoa että ei kiroilematta. Laps herttainen oli onneksi naapurin lihakeittopatojen ääressä, joten alakoulun opettaja välttyy värikkäältä raportilta maanantaina.

Uusi, sievä ja sulava Misa purjehti huomattavasti helpommin tupaan ja jäi sinne asennukseen setien toimesta kun me anopin kanssa suoritettiin kantarelli ja mustikkaratsaus (6+ 6 l!). Satoi ja kamppeet kastuivat. joten ihan uskomattoman ihana tunne oli palata Misan koepolton jälkeen lämpimään mökkiin. Patterilämmitys on toiminut hyvin mutta kamiina saa ilman kuivemmaksi. Saunaankin oli ilmaantunut syyspyykkinaru eli kannatti kääntää hetkeksi selkänsä!

Kaminassa on yksi keittolevy, joten ehkä kohta keittelen puuhellasörsseleitä tai sitten en mutta ihana, ihana on tämä tumma ja tulinen.


 Ps. Keittiöremöntin yhteydessä tämäkin tausta muuttuu sievemmäksi mutta sekin projekti sitten tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)