perjantai 2. elokuuta 2013

Kuitenkin teitä kiinnostaa

Malttamattomina olette varmaan odotelleet, mitä kuuluu Pensselitädin kesäprojektille?  Ilokseni saan ilmoittaa, että viimeisen listan kiinnitystä vailla ollaan. Se kiinnitys saattaa tapahtua tänä viikonloppuna, koska appi on paikalla nohevana ja itsehän pensselöin listan jo alkuviikosta, kun muuta pensselöitävää ei talossa ollut. Tai tuo oli yltiöpositiivisesti sanottu, mutta muuta pientä projektia ei ollut.

Viimeisimmäksi olen vetäissyt mökin portaat jo tutuksi käyneellä Valtti kalusteöljyllä. Tuloksesta en tapojeni vastaisesti ole räpsinyt kuvia mutta ehtiihän tuota, vaikka loma alkaakin olla jo taakse jäänyttä elämää.

Varsinaisesti ajattelin kuitenkin kertoa, että huussin sisäosien sisustus on aloitettu. Kai tämänkin voisi sisältä maalata, mutta se on ensi kesän projekti se, kun nyt en keksi sopivaa väriä. Vaaleansininen olisi perinteinen mutta itseäni kiehtoisi kovasti vaaleanpunainen tai mintunvihreä tai turkoosi tai lime... Ideoita saa heittää.


Tällä hetkellä huussia koristavat puuvajasta löytynyt taulu ja vanhasta puuceestä muuttanut naisnaamari. Saunamakkarin (pikkutytön väännös saunakammarista) räsymatosta lyhensin palasen, joka oli passeli pihanperän lattialle ja paikkansa löysivät myös keväällä Kodin1 alennuksista mukaan tarttuneet ripustuskoukut ja peltiämpäri kuorikkeelle. Laskutilaksi päätyi tähän hätään puutarhajakkara ja paperirullien säilytykseen löysin Lintan kammarista pellavaisen rullienpidikkeen.

Kyllä kelpaa istuksia!
Näkymä pöntöltä, rauhoittava eikös?








4 kommenttia:

  1. Hieno! Kannattaa laittaa johonkin lähipuuhun linnunpönttö niin, että se näkyy pöntöllä istuessa :-)
    Sisäväriksi ehdottomasti jokin raikas väri, lime sopisi hyvin tuohon tauluunkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, pönttöä olisi tosiaan kivaa seurata! Kiitos myös värikommentista, lime ois kiva yllätys perinteisen punavalkean sisällä :-D.

      Poista
  2. käsittääkseni tuo vaaleansininen väri perinteisenä huussivärinä johtuu siitä, että sen pitäisi karkoittaa kärpäsiä. tiiä sitä, onko näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen kuullut mutta toisaalta myös että ötökät tykkää vaaleista väreistä. Hämäävän ristiriitaista!

      Poista

Kiitos kommentista :)