keskiviikko 14. elokuuta 2013

Syyskesän lukemistoa

Aina on hyvä syy lukea mutta syksyn saapuminen tai edes aavistus siitä kahlitsee tehokkaasti pahinta puuhailuintoa (ei koske pensselöintiä mot). Olen yhä sangen ihastunut mökkipaikkakunnan pikkukirjastoon. Valikoima kai on sama kuin isossa kaupungissa mutta saatavuus jotain ihan muuta ja kaikki siinä käden ulottuvilla. Villiintymys sentään.

Viikonlopun ratoksi nappasin tämän vuoden uutuuden, chick litiksi kehutun kotimaisen OMG:n Laura Paloheimolta. Ja totta mooses, ihan ehtaa kamaa eli sopivasti övereitä tilanteita, ei ihan täyden kympin tyttö sankarittarena. Menestykseen ja rakkauteen ratsastettiin. Viihdyttävää ja tervetullutta, koska tähän asti lähinnä Kira Poutasen kirjat olen kotimaisista luokitellut tähän genreen. Jään odottamaan jatkoa!

Toinen opus, jonka lukemista olen pyöritellyt kotvasen on J.K. Rowlingin paikka vapaana. Jos ihmisellä on vahva brändi kirjoillansa niin hänellä ja yhtäkkiä ollaankin ihan nykypäivässä eikä taiota. Pitäisi ehkä lukea alkuperäiskielellä niin saisi kiinni kirjailijan tyylistä. Kyllä se nytkin vilahtaa lähinnä henkilöissä mutta Potter-kokemusten jälkeen kai odotukset ovat liiankin korkealla. Jos kirjailija olisi ollut joku muu, olisin luekenut vähemmän kriittisesti.

Ei hutikäynti kirjastossa antaisin tuomioksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)