sunnuntai 11. elokuuta 2013

Aperitiiviristeily

Viikolla iskeneen helleaallon jälkeen vähän nyreksitytti vihmova vesi, mutta toisaalta siirryttyämme loman jäljiltä arkipakolaisiksi, oli perjantaina ihan tervetullutta siirtyä saunan kautta pehkuihin sateen kotoisalla säestyksellä, kun ensin oli istuttu hetki iltaa kynttilän valossa.

Lauantaina saimme ajan kulumaan hurvittelemalla kylillä. Niin on kotoisaksi muodostunut kolmiyhteys kirjasto-rautakauppa-supermarket, että pakkaa hymyilyttämään. Rutiinit ovat turvallisia. Sade tarjosi myös oivan mahdollisuuden rakentaa peitepesä sängyn päälle ja lukea (tästä lisää tuonnempana).

Lopulta sade kuitenkin taukosi ja koska jokaisella kunniallisella mökkiläisellä on katiska, oli meillekin sellainen hankittu ja lueskelun asemasta Kalapoika oli sen uittokuntoon kasannut sadepuuhanaan. Kukin tyylillään.



Tepanic lähti uljaasti viemään meitä katiskareissulle ja pitihän tällaisen merkkitapahtuman kunniaksi kohottaa maljat. Olen jäänyt paitsi täksi kesäksi toivomaani illallisristeilyä (lounaskin olisi käynyt), ja nytkin päivällinen odotti meitä vasta rannassa, eikä Tepa muutenkaan ole häävi risteilyalus, mutta aperitiivit nautimme raikkaassa säässä kauniissa maisemassa. Voisi huonomminkin mennä. Olisin silti mielelläni jättänyt muutaman tästä seuranneen uistelutunnin väliin, vaikka sainkin nukuttua makoisat päiväunet Tepan keulassa.  Onneksi sain uinua rauhassa, lauantain saalis kirkkaasti 0.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)