maanantai 28. lokakuuta 2013

Lomalassen lukemistoa

Palataanpas vielä syyslomaan...Tässä loman päälukemisto. Enemmän teitä olisivat ehkä ilahduttaneet lukemani kaksi Marvi Jalon teiniponityttökirjaa sekä rakkausromaanit, joita kahlasin niinikään läpi kaksi ja joissa kaikki oikeat henkilöt saivat lopulta toisensa mutta kerrotaan nyt näistä vaan. Halukkaille referoin kyllä nuo muutkin opukset.

En ole tähän päivään mennessä päättänyt, olenko Leena Lehtolaisen fani vai enkö. Aiheet ovat hyviä, samoin juonen kehittely mutta henkilöt vähän latteita. Tulipahan kerrattua mitä kirjoissa tapahtui mutta tämän extran parasta antia oli ehdottomasti lopun lyhyt novelli. Lukemiseen tärväytyneet kaksi tuntia eivät kuitenkaan olleet totaalista ajan hukkaa, sillä aivot olivat kivasti narikassa ja sitähän tässä haettiin.

Myöskään Kingistä ylipäänsä en osaa sanoa pidänkö vaiko enkö. Tämä järkäle koukutti ja oli aika kiehtova sekoitus historiaa, rakkautta ja outoja juttuja. Yksi parhaista tältä herralta kuuluu tuomio.

Ollakseni rehellinen, kaikkein parasta oli kuitenkin maata sohvalla, kääntää sivuja, lukea, lukea, lukea vailla kiirettä minnekään. En edes muista kuinka monta vuotta edellisestä tällaisesta hetkestä on mutta otan tavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)