sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Illallinen kahdelle (tai kolmelle)

 Saamamme perheenlisäyksen vuoksi perinteinen vuosipäivän juhlistaminen aiheutti hieman päänvaivaa. Keijo ja Karhu buukkasivat vakiosviitin hoitolasta ja pikkutyttö meni tanssahdellen mummulaan mutta pieni ja rokottamaton piiskahäntä oli kysymys sinänsä. Kalapoika sen sitten sanoi ääneen. "Mentäisiinkö Mustikkamaalle?"
Kermapeppuinen perusluonteeni pisti ensin hanttiin. Pieni arkiluksus, hotellin sänky, herkullinen illallinen vailla omaa vaivannäköä... Mutta toisaalta. Ihan rauhassa Mustikkamaalla, hyvää ruokaa ja syödään vaikka kertakäyttöastioilta jos siltä tuntuu. Ensimmäisen illan ateria olikin proosallisesti Cittarin herkkutiskiltä noudettu ja ihana kattaus viimeisteli kaiken mutta laitettiin valot pois ja lisää kynttilöitä niin johan maistui!
 Oli toisaalta aika hymyilyttävääkin olla tällaisella porukalla liikenteessä, koska silloin alussakin oltiin me ja pieni musta pentukoira ja se mökeistä tärkein.
 Vastustin edelleen tiskaamista, joten myös lounas syötiin kertakäyttöastioilta mutta mikäpäs siinä...

Kuplivaiselle ei ollut oikeanlaisia laseja mutta tässä vaiheessa sentään maltoin luopua kertakäyttökipoista (koska Kalapoika lupasi tiskata ;)) jolloin varsinainen illallinen pääsi myös arvoiselleen alustalle. Kippis, oli kivaa ja vaikka punainen tupa ei ole Kämpiä nähnytkään niin tässä tilanteessa se palveli oikein kelpoisasti.

Ps. Pääsin kotimatkalla Heinolan Heilaan lounaalle ;)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)