sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Oho, lipsahti

Kesäkauden alkajaisiksi oli ohjelmassa kesäkeikka Tallinnaan, virvokkeita kesäksi ja ajanvietettä luki agendalla. Helteinen matka meni hyvin ja mökkijuomat saatiin matkaan. Keikka oli pikaisesti hoidettu.

 Helteen  helliessä huomasimme äkkiä, ettei lapsivapaan viikonlopun ajanvietteenä elokuvat tai terassit tuntuneet sittenkään miltään ja niinhän siinä kävi, että satamasta pikakieppi kotiin, vaihtovaatteet ja kylmälaukku sekä koirat matkaan ja pikataival mökkipihaan. Tällä kertaa panostettiin ihan vaan olemiseen, lasi viiniä, iltapalaa, sauna ja yöunet kellon ympäri. Seuraavana päivänä "lasseilua", sapuskaksi parsaa ja kesäsalaattia, kotvanen damien etsintää pikkukoiran kanssa ja pirteään +11 asteiseen Päitsiin dippautuminen.

Konsepti toimii ja näemmä mökillä osataan vain ollakin, ihan kahdestaankin. Samalla keikalla katsottiin veneelle paikkaa, koska uskokaa tai älkää. meidän talon pihaan on muuttanut pikkuvene ja traileri... Niistäkin kuulette vielä kunhan rantautuvat oikeaan lokaatioonsa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)