perjantai 21. helmikuuta 2014

Kun kaikki ei ole gourmet

Kokkailu on nykyisin trendikästä ja olenpa minäkin yhtä sun toista yrittänyt väsätä mökkiolosuhteissa. Toisaalta, mikäli mökkireissu tehdään teemalla "en tee mitään" on ravinnonsaanti myös turvattava. Savonseudun residenssissä se hoituu luonnostaan lörtsyillä, noilla mainiolla laihoilla lihapiirakoilla mutta kun ruokavalioon halutaan variaatiota, on ulkomakkara ihan lyömätön juttu- kysykää vaikka kuvissa esiintyvältä arvovaltaiselta mustalta herrasmieheltä. Meillä on nuotiomakkarana savulenkkiä aka yömakkaraa ja nakit, ne nyt eivät ole makkaroita, mutta aika hyviä kuitenkin




 Jos makkarapainotteinen linja alkaa kiristää termokalsareiden vyötäröä, voidaan tilannetta kompensoida kasvispitoisella ravinnolla. Liioitella ei terveysintoilussa parane, sillä loma ilman päiväkahveja on turha loma ja päiväkahvi pelkiltään on huijausta ja loukkaus mökkiläisyyttä kohtaan..

 Ja kuten niin monessa asiassa voidaan todeta, yksinkertainen on kaunista ja herkullista. Klassikot toimivat aina ja kertakäyttöastiat täydentävät tyylin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)