keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Plan, do, check, act...

Meillä olisi edessä ensimmäinen pääsiäinen Mustikkamaalla. Pääsiäinen on aina tarkoittanut mökkeilyä ja luonnollisesti ihan kamalan suurin odotuksin suunnataan kohti punaista tupaa. Lämpimiä ja kesäisiä kelejä jo lupailevat, joten saa nähdä miten käy kaavaillulle nurkkien kuuraamiselle. Nyt on varmasti lahtikin jäistä vapaa. Tepan vesillelaskuspektaakkelia odotellessa...

Hieman turnausväsyneestä olotilasta huolimatta kaikenlainen pikku puuhastelu houkuttaa. Jos kaupunkikodissa saavat ikkunat rauhassa olla lähestulkoon läpinäkymättömät, ei moinen käy päinsä Mustikkamaalla. Talven pölyt on kiva tuulettaa pois mutta mikäli inspiraatio katoaa, otan matkaan varuilta tuhdin nipun luettavaa. Olen varovaisesti houkutellut vieraitakin paikalle- ihan vaikka näin avoimena kutsuna täälläkin tämä julki lausuttakoon. Kahvia keitetään ja ruusukupposista tarjotaan.
Nyt uskaltaa varmasti jo kesävarustaa mökin. Makuupussikausi päättyköön ja sänkyihin pedataan lakanat. Shampoot ja saippuat lisätään valikoimiin, niin ei jatkossa tarvitse roudata kuin itsensä ja muutamat vaihtoreleet paikalle. Koiralaumalle raahataan paikalle kattava välineistö treenisälää ja itsekin voisi naapureiden hilpeydeksi harrastaa juoksulenkkeilyä mökkitiellä.

Hyvää Pääsiäistä maailman parhaan pääsiäisrunon sanoin:

"Maista munaa,
älä kissaa.
Vitsaa saa
jos sisään pissaa
Oli kerran herra Paju
jolla oli hyvä taju.
Herra Paju Pajunkissa
istuskeli aatoksissa"
-Laulava Lintukoira- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)